Over ons

DENED is gespecialiseerd in het organiseren van integrale projectbeheersing, projectcontrol en projectondersteuning binnen organisaties. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring bij grote organisaties in de (semi-)publieke en commerciële sector. Van de Provincie Zuid-Holland, Waterschappen en tot de Politie Nederland.

Projectbeheersing

Dennis Pruim

Heeft zeer ruime ervaring binnen projectcontrolling en projectbeheersing binnen grote stedelijke herstructureringsprojecten, technische projecten productie projecten (trein revisie programma), infra- Wegenbouw, (maatschappelijk)vastgoed en Het Strategisch Huisvestingsplan van de Nationale Politie. Dennis heeft een passie voor zijn vak en voor schrijven, wat zich uit in blogs over projectbeheersing.

Dennis beschikt over het Europees erkende kwaliteitskeurmerk ‘Registered Project Controller’

Linkedin projectbeheersing

Projectbeheersing

Edwin Jaquet

Heeft zeer ruime ervaring met projectcontrolling en projectbeheersing. Hij begeleidde complexe projecten bij o.a. de Provincie Zuid-Holland, Port of Rotterdam en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Edwin combineert zijn kennis als projectbeheerser met een Rotterdamse aanpak-mentaliteit. Eigen inbreng, zelf nadenken, begrijpen wat je doet en streven naar functionaliteit zijn begrippen die hem extra energie even.

Edwin vulde zijn studie Bedrijfseconomie aan met o.a. de opleidingen IPMA-D, Prince2-foundation, Projectcontrol.

Linkedin projectbeheersing