Interim professionals

Zeker zijn van de beste projectbeheerser?
Ontdek de kwaliteitsgaranties van DENED interim en detacheringsoplossingen

CV’s doorsturen kan iedere headhunter, en tegenwoordig komt u met LinkedIn ook al een heel eind. Maar wilt u de garantie dat u écht de beste kandidaat voor uw vacature in projectbeheersing krijgt? Dan komt u als vanzelf bij ons terecht. Bij DENED komen we zelf uit de branche dus we weten waar we over praten. We herkennen talent tussen de regels van een CV door, en zoeken net zo lang tot de juiste persoon op de juiste plek zit.

Onze werkwijze
Omdat we onze eigen mensen op detacheringcontract leveren, bieden we kennis en ervaring waar we door het vuur voor durven gaan. Ook onze interim professionals uit eigen pool hebben hun kwaliteit ruimschoots bewezen. Waar nodig, staan wij klaar om de kandidaten persoonlijk te coachen. U heeft er als organisatie dus zo min mogelijk werk aan. En dat allemaal, niet onbelangrijk, tegen een schappelijke prijs.

Onze kwaliteitscontrole (Q3)

Noem ons controlfreaks, maar bij DENED willen we er 100% zeker van zijn dat we ons niet vergissen. We werken met een eenvoudig en transparant kwaliteitsmodel, zodat u als opdrachtgever kandidaten krijgt die u op alle fronten kunt vertrouwen. Hiervoor hanteren wij de Quality 3-methode (Q3), bestaande uit de volgende stappen:

Stap 1

Kwaliteitscheck door professionals
Bij DENED bent u verzekerd van een kwaliteitscheck door inhoudsdeskundigen die zelf uit het veld komen.  

Stap 2

Nabellen referenten 
Ook al hebben we de kandidaat persoonlijk gesproken en/of met hem of haar gewerkt: een referentiecheck geeft extra vertrouwen.

Stap 3

Controle opleidingsinstituut

Het komt voor, iemand die z’n CV nét ietsje mooier maakt dan het eigenlijk is. Daarom bellen wij altijd na om diploma’s op echtheid te controleren.